blogg högt blodsocker

Jag skriver några rader och berättar för dig att jag har provat lite olika sätt att ta tabletterna på. För min del funkar det jätte bra att ta en tablett kväll och morgon till maten. Det har gjort att mina blodsockervärden gått ner väldigt mycket från att legat på 8/10 på morgonen till mellan 6/7 och även runt 5 på morgonen. Samt att jag har sänkt insulin doserna på kvällen från 14/15 enheter till runt 10 enheter och på dagarna till måltiderna från 12/13 enheter till 8/9 enheter. Och jag mår bra. Jag vill fortsätta att använda dina tabletter.
MVH Anders Olsson. 

Hej Arne!
 
Jag lovade ett utlåtande när jag provat ditt naturmedel mot Diabetes typ 2. Jag är Ordförande i Helsingborgs Diabetesförening och är  typ 2 Diabetiker sedan 25/30 år tillbaka Jag använder måltidsinsulin 3 ggr dagligen och långtidsverkande 1 ggr per dygn. Jag har dessutom  ordineras Metformin 500 mg 3 ggr dagligen. Metformin är ju bra men är svår för magen.  Här kommer det intressanta in i bilden med D1-B ört tabletten in. Jag har provat naturmedlet ca 2 månader fördelen med det är ju för min del inga magproblem. Jag har provat mig fram efter till en  dos på en halv tablett 3 ggr dagligen vilket har fungerat bra. Och jag har kunnat minska på måltidsinsulinet ett par enheter vid varje tillfälle, och blodsockert har minskat. Jag har även funnit att naturmedlet har en ganska lång verkningsgrad. Mitt slutord är att jag har haft nytta av det.
MVH Anders Olsson